10 Eylül 2009 Perşembe

PAVLİK BANDAJI

Bugün kalça çıkığının sağaltımı için Pavlik bandajı takıldı.
Çok yoruldum epeycede ağladım.
Arabada uyuyarak dinlendim...

4 yorum:

Dr.Ercüment Orhan TÜRKER dedi ki...

Merhaba
Bizim de 2 aylık bir kızımız var ve 1 aydır pavlik bandajı kullanıyoruz.Resimdeki lacivert renkli bandaj sanki daha kullanışlı gibi duruyor. Kullandığınız bandajın markasını ve nasıl temin ettiğinizi öğrenebilir miyiz?
Geçmiş olsun dileklerimle
Dr.Ercüment Orhan TÜRKER
ercumenttr@gmail.com

ULAŞ YETKİN ÇINARLIK dedi ki...

Ercümment bey selamlar,
Kızınıza çok geçmişler olsun,
yorumunuzu bugün okudum, kusura bakmayın.

Lacivert renkli bandajı İstanbul'dan aldım. Orthosoft marka Almanya üretim .O kullanışlı olmadığı için İzmir yapımı beyaz renkli bandajı kullanmaya başladık..
Yapımcısı İzmir Ortepedi..

Tekra geçmiş olsun... sağlıkla kalınız...

Adsız dedi ki...

fotoğraflardan anladığım kadarıyla 3 tane ameliyat geçirmiş yavrucağız. kaç derece açı ölçülmüştü? ve yine anladığım kadarıyla 5 aylıkken pavlik bandajı kullanmaya başlamışsınız. biraz geç olmuş galiba. tip 2b bizim 4 aylık kızımızın durumu şu an. pavlik takıyoruz 1 aydır ama bakalım inşallah işe yarayacak.

çok merak ettim onun için soruyorum galiba tip 2c idi ulaşın durumu. ondan dolayı ameliyatlar yapıldı.

Adsız dedi ki...

merb.geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.bizimde Ceylin Ela adında 4 aylık kızımız var.Ayaklarında içe dönüklük ve ileri derecede kalça çıkığı var.İzmir ortapediden pavlik bandajı aldık sonradan gittiğimiz doktor kullanmamıza gerek olmadığını bir işe yaramayacağını amaliyat olması gerektiğini söyledi.Bizim 3.5 aydır ayaklarımızın haftalık alçı tedavisi yapılıyor.Kalça çıkığı amaliyatı için gün verecekler .Sizden ricam oğlunuzun kalça çıkığı için ilk amaliyat nezaman yapıldı.Negibi zorluklarla karşılaştınız öğrenebilirmiyim.